Αγγελική Δαλιάνη: Η φωτογραφία με την κόρη της, που θα σε κάνει να… λιώσεις!

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Αγγελική Δαλιάνη, αφού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τη μικρή της κόρη, Λυδία, και το σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη ανυπομονούν να καλωσορίσουν το νέο μωρό στη ζωή τους! Η ηθοποιός, μάλιστα, συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, χωρίς η προχωρημένη εγκυμοσύνη της να την εμποδίζει, μιας και όλα βαίνουν καλώς και η μέλλουσα για δεύτερη φορά μαμά δεν αντιμετωπίζει καμία σοβαρή ενόχληση! Και μιας και ο καύσωνα “χτύπησε” την πόρτα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια πήρε την κορούλα της και… ξεχύθηκαν στην παραλίες για να δροσιστούν!

Συγκεκριμένα, η Αγγελικά “ανέβασε” μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από τις μεσημεριανές βουτιές της οικογένειά της στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου η μικρή κόρη της δίνει αμέτρητα φιλιά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμάς! Μάλιστα, η Αγγελική έγραψε στη φωτογραφία: “Me and my babies”, αναφερόμενη στη μικρή Λυδία και το αγέννητο μωρό της!

Η Αγγελική Δαλιάνη, που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Πετάει, Πετάει”, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο θέατρο Χυτήριο και μάλιστα στο πλευρό του συζύγου της, Μάνου Παπαγιάννη, γεγονός που πέρα από ευτυχία και χαρά της προκαλεί και μεγάλη αίσθηση ασφάλειας, αφού τον έχει κοντά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Δες παρακάτω τη φωτογραφία της Αγγελικής από το κυριακάτικο μπάνιο της στη Βουλιαγμένη με την κορούλα της:

Me and my babies #love #kids #mybabies #mylife _________ @blacksaltbikini

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) on

Read More

And More