Αγγελική Δαλιάνη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία πριν από τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ με τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά τους και ειδικά, η κόρη τους, Λυδία, που απέκτησε αδερφάκι. Παρά το γεγονός ότι ο μικρός βιάστηκε να έρθει στον κόσμο και γεννήθηκε πρόωρα, όλα πήγαν καλά.

Το μωρό της ήρθε στον κόσμο περίπου δύο μήνες νωρίτερα και αναγκαστικά παραμένει για λίγες ημέρες ακόμη στην θερμοκοιτίδα και στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Η Αγγελική και ο Μάνος επισκέπτονται συνέχεια το μαιευτήριο για να δουν τον πρίγκηπά τους!
Πριν λίγη ώρα, η Αγγελική Δαλιάνη ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα δακτυλάκια του νεογέννητου μωρού τους, την οποία συνόδευσε με το γνωστό τραγούδι “You are my sunshine”!
Δες την φωτογραφία:

You are my sunshine My only sunshine You make me happy When skies are gray You never know dear how much I love you Please don’t take my sunshine away ???????? _____________________________________________ #mykids #mylove #mywarrior #mybabyboy #holdmetight #familygoals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Read More

And More