Αγγελική Δαλιάνη: Μας συστήνει για πρώτη φορά τους γονείς της! (pics)

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για την Αγγελική Δαλιάνη, καθώς η πολυαγαπημένη μητέρα της είχε την ονομαστική της γιορτή.

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της, θέλοντας να της ευχηθεί και δημόσια “χρόνια πολλά”.

“Happy name day mama!!! We love you!!! Να προσέχεις.. για να μας προσέχεις!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ωστόσο, το κλίμα στην οικογένεια της ηθοποιού παραμένει και σήμερα εορταστικό, αφού γιορτάζουν ο πατέρας και ο γιος της, μιας και είναι του Αγίου Νικήτα του μάρτυρος.

Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του πατέρα της, αλλά και μία που είχε βγάλει η ίδια με τον γιο της στις διακοπές τους, προκειμένου να τους δώσει τις ευχές τους και με αυτόν τον τρόπο.

“Νικήτας- (από το «νίκη» και σημαίνει νικητής)- «όνομα και πράμα». Γιορτινή και η σημερινή μέρα!!! Ο γιος μου και πατέρας μου έχουν την τιμητική τους!!! Ευχή, να είστε πάντα νικητές!!!”, ήταν το μήνυμά της.

Read More

And More