Αγγελική Δαλιάνη: Ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση, η “Επιστροφή” και ο ανταγωνισμός με τον σύζυγό της!

Η Αγγελική Δαλιάνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην σειρά του Mega, “Μαρία η άσχημη“. Πλέον, έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε και η ηθοποιός έχει παντρευτεί τον εκλεχτό της καρδιάς της και επίσης ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Λυδία είναι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, η οποία πλέον είναι 10 χρονών ενώ ο αδερφός της, Νικήτας είναι περίπου 2 χρονών.

Η όμορφη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Secret” και μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, την επιστροφή, τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά και τα παιδιά τους. Όσον αφορά την πρόταση του Ant1  να συμμετέχει στην “Επιστροφή” εκείνη αναφέρει: “Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση παρόλο που είχα πει ότι δεν θα δουλέψω ούτε στο θέατρο φέτος… Όμως, τα σχέδια άλλαξαν, το αποφάσισα και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό. Ήταν κάτι που με ιντριγκάρισε”.

Η Αγγελική μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το σήριαλ, “Μαρία η άσχημη”, αντί να συνεχίσει την τηλεοπτική της καριέρα εκείνη “εξαφανίστηκε”: “Γενικά την τηλεόραση την είχα βγάλει από το μυαλό μου. Ήθελα πολύ να αφοσιωθώ στην οικογένεια, ενώ δεν υπήρχε και κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Δεν το κυνήγησα κιόλας, γιατί μετά το τέλος της σειράς ένιωθα πλήρης και πίστευα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω τότε”.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τον επί 16 χρόνια συνοδοιπόρο της στη ζωή:”Ο Μάνος είναι θετικός σε όποια απόφαση και αν πάρω. Είναι πάντα υποστηρικτικός στις αποφάσεις μου και συμβουλεύομαι και τη γνώμη του στα επαγγελματικά μου”. Ανάμεσα τους δεν χωράει η ζήλια και ο ανταγωνισμός: “Ανάμεσά μας υπάρχει θαυμασμός και σε ότι αφορά το επάγγελμα του ηθοποιού θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Γενικά, είμαστε άνθρωποι που τα βρίσκομαι πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Μάνο, είμαστε 16 χρόνια μαζί”.

Αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις ωραιότερες παρουσίες του χώρου, αφού λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της: ” Θέλω να προσέχω την εμφάνιση μου, να μην αφήνομαι πολύ όταν έχω πολλή όρεξη, το επιβάλλει και η δουλειά. Εκτιθέμεθα και, είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Δεν θα ήθελα, για παράδειγμα, να αφήνω τον εαυτό μου να πάρει πολλά κιλά, γιατί πιστεύω δεν θα ταίριαζε και στους ρόλους που θα μπορούσα να κάνω”.

Read More

And More