Αγγελική Δαλιάνη: Οι πρώτες της αναρτήσεις στα social media μετά την δολοφονία στην καφετέρια της! [pics]

Αγγελική Δαλιάνη: Οι πρώτες της αναρτήσεις στα social media μετά την δολοφονία στην καφετέρια της! [pics] | tlife.gr

Έξι ημέρες πέρασαν από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στο Περιστέρι, την προηγούμενη Τετάρτη. Η καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη στην περιοχή μετατράπηκε σε τόπο εγκλήματος, όταν ξαφνικά ένας άνδρας εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν άλλο άνδρα… Ο δράστης και το θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

Όπως καταλαβαίνεις οι δύο ηθοποιοί και ιδιοκτήτες του μαγαζιού συγκλονίστηκαν με αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων αθώων ανθρώπων, που απλά απολάμβαναν τον καφέ τους ένα καλοκαιρινό απόγευμα του Ιουλίου. Τόσο ο Μάνος Παπαγιάννης όσο και η Αγγελική Δαλιάνη έκλεισαν τα κινητά τους και απέφευγαν τόσο να μιλήσουν στους δημοσιογράφους όσο και να κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αρχικό σοκ όμως πέρασε και η αγαπημένη ηθοποιός άρχισε δειλά δειλά να παίρνει ξανά στα χέρια της το κινητό της.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στα Instagram Stories της, το πρώτο φαίνεται πως είναι από τον κήπο του μαγαζιού της, ενώ στο δεύτερο η ηθοποιός ποζάρει με τον γιο της, Νικήτα… και είναι έτοιμη να τον φάει!

Το ζευγάρι προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες του και φυσικά να συνεχίσει να εργάζεται…

Λίγο αργότερα, η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε δύο ακόμη φωτογραφίες από βραδινή της έξοδο με φίλους της.

READ more