Αγγελική Δαλιάνη: ”Θέλω ένα δεύτερο παιδί. Νομίζω ότι πλησιάζει η ώρα”

Η Αγγελική Δαλιάνη που γνώρισε επιτυχία με το σήριαλ ”Μαρία η άσχημη” μίλησε στο Θέμα, για την ξαφνική αναγνωρισιμότητα που γνώρισε μέσω του ρόλου της. Για το εάν η εγκυμοσύνη αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στην καριέρα της αλλά και για το γάμο της με το Μάνο Παπαγιάννη.

”Η αναγνωρισιμότητα δεν μου ήρθε απότομα, καθώς άργησα να μεταμορφωθώ και να δει ο κόσμος το πραγματικό μου πρόσωπο” αναφέρει στη δήλωσή της. Ενώ προσθέτει πως πάντα είχε δίπλα της φίλους αλλά και το Μάνο για να την προσγειώνουν. Το ότι δεν ασχολήθηκαν τα media, μετά την επιτυχία της στο σήριαλ, δεν την στεναχώρησε καθώς όπως λέει ήταν μια φυσική εξέλιξη για αυτήν.

Οι προτάσεις για ρόλους σε σειρές και στο θέατρο μετά τη Μαρία την άσχημη, ήρθαν βροχή. Όμως η Αγγελική αποφάσισε να μείνει έγκυος. Και αυτή ήταν μια συνειδητή επιλογή, όπως αναφέρει, καθώς το παιδί ήταν ένα όνειρο από που είχε από μικρή.

Ο Μάνος είναι ο άντρας της ζωής της. Τον θαυμάζει. Βάζει την οικογένεια πάνω από τη δουλειά και πιστεύει πως ένας επιτχυχημένος γάμος θέλει προσπάθεια και υπομονή.

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι θέλει πολύ ένα δεύτερο παιδί και ότι πιστεύει ότι πλησιάζει αυτή η ώρα.

Read More

And More