Αγγελική Δημητρακοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – «Τον έχασα από κορονοϊό»

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου απέχει από την τηλεόραση, καθώς αποφάσισε να ανοίξει μαγαζί με ρούχα, τα οποία φτιάχνει μόνη της, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για το θάνατο του πατέρα της, το διαζύγιό της αλλά και τα παιδικά της χρόνια στην Αφρική.

«Άνοιξα μαγαζί στο Χαλάνδρι, όταν έμεινα σπίτι με 2 παιδιά ξεκίνησα να φτιάχνω ρούχα. Έπρεπε κάτι να κάνω με το χρόνο μου», αποκάλυψε η Αγγελική Δημητρακοπούλου. 

«Έχασα τον πατέρα μου από κορονοϊό, εγώ θα πω ότι ο κορονοϊός τον έσωσε, είχε άνοια. Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπειά του. Παράλληλα, η μητέρα μου ήταν με καρκίνο και ο μπαμπάς μου με κορονοϊό».

Σχετικά με το διαζύγιό της, παραδέχτηκε ότι «Έχω απευθυνθεί σε ειδικό, μετά τη διαδικασία του διαζυγίου, χρειάστηκα βοήθεια. Είμαι καλύτερα τώρα, οπότε καλώς και έγινε το διαζύγιο. Αλλά δεν ήταν εύκολο».

Αναφερόμενη, τέλος, στα παιδικά της χρόνια στην Αφρική, η Αγγελική Δημητρακοπούλου περιέγραψε: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αφρική. Έχουμε έντονες μνήμες από Πάσχα στο δάσος και να περνάνε αγέλες με λιοντάρια και βουβάλια. Από την Αφρική φέραμε στην Ελλάδα και την νταντά μου, ήταν σα μαμά μου. Στη Λέρο όταν κατέβηκε δεν είχαν δει ποτέ μαύρη γυναίκα».

Read More

And More