Αγγελική Ηλιάδη: Για ψώνια με τον μικρό της γιο στην Βουλιαγμένη! [pics]

Αγγελική Ηλιάδη: Για ψώνια με τον μικρό της γιο στην Βουλιαγμένη! [pics] | tlife.gr

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν σταματά να βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Σάββας Γκέντζογλου έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, με τον μικρό Βασίλη αλλά και τον Μπαμπίνο, τον πρώτο γιο της Αγγελικής. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα, η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ακόμη μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Άλλωστε οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια χωρισμού.

Η εντυπωσιακή Αγγελική, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφιερώνει όλο της τον ελεύθερο χρόνο στα δύο υπέροχα παιδιά της. Πριν μερικές μέρες, η λαϊκή τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε γνωστό κατάστημα με παιδικά ρούχα στην Βουλιαγμένη, όπου έγινε η παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν σε ένα μοναδικό Pre Sale Party. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλές μανούλες της εγχώριας showbiz, για να κάνουν τις αγορές τους και να δουν τη νέα συλλογή.

Η Αγγελική Ηλιάδη φυσικά δεν πήγε μόνη της αλλά μαζί της πήρε και τον μικρό Βασίλη! Ο γλυκός γιος της δεν έφυγε στιγμή από το πλάι της μανούλας του, όσο εκείνη ψώνιζε ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ για εκείνον.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Χάρης Σιανίδης-Αγγελική Ηλιάδη

Φωτογραφίες: NDP

READ more