Αγγελική Ηλιάδη – Η Φάρμα: Παραδόθηκε στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη

Μετά την αποχώρηση της Μαίρης Μηλιαρέση από τη Φάρμα, έρχονται καταστροφές, ένα ειδύλλιο, ανατροπές, γκρίνιες, μυστικά, αλλά και ένας νέος αρχηγός, μία νέα αποστολή, καθώς και ο αγώνας ασυλίας.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 20:00 στον ANT1

Μετά το γλέντι έρχεται η… καταστροφή. Το δωμάτιο των αντρών πλημμυρίζει από τη δυνατή βροχή και κάποιοι από τους άντρες δέχονται την πρόσκληση των κοριτσιών να κοιμηθούν στο δωμάτιό τους.

Ανάμεσα τους είναι και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος επιλέγει να κοιμηθεί δίπλα στην Αγγελική Ηλιάδη και αυτό τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Ποιος από τους άντρες εκνευρίζεται τόσο πολύ από την πλημμύρα που θέλει να φύγει από τη Φάρμα;

Ποιον έχει αφήσει για Αρχηγό η Μαίρη Μηλιαρέση;

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανακοινώνει στους παίκτες ότι από αυτήν την εβδομάδα ο αρχηγός μπορεί να έχει και έναν ευνοούμενο με τον οποίο μπορεί να μοιράζεται τις ανέσεις του σπιτιού του αρχηγού.

Ο επιστάτης έρχεται και λέει στους παίκτες πως πρέπει να οργώσουν το μποστάνι για να φυτέψουν λαχανικά ώστε να έχουν να τρώνε. Επίσης, ότι πρέπει να κατασκευάσουν τις 2 πεζούλες του με 15 τόνους πέτρα. Το έπαθλο, αν πετύχουν την αποστολή, είναι δύο πρόβατα και σπορεία για να φυτέψουν, αργότερα.

Πώς αντιμετωπίζουν την αποστολή οι παίκτες;

Τι έχει κρύψει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από τους υπόλοιπους παίκτες;

Read More

And More