Η Anne Hathaway αυτή την στιγμή έχει το τελειότερο κούρεμα! Διαφωνεί καμία;

Τον περασμένο Απρίλιο υποκλιθήκαμε όλοι στην Anne Hathaway που τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της για τις ανάγκες του Les Miserables. Αλλά αυτή είναι παλιά είδηση… Το νέο εδώ είναι ότι από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες, τα μαλλιά της Anne Hathaway έχουν μακρύνει αρκετά και εκείνη έκανε το τέλειο pixie cut που μας έκανε να υποκλιθούμε δις!

Και κάπως έτσι η Anne ακολούθησε τον δρόμο πολλών ακόμη stars όπως Michelle Williams, Carey Mulligan, Mia Farrow και Emma Watson. Βεβαίως, εδώ υπάρχει μια βασική διαφορά: Βα-σι-κή! Εκείνες δεν αναγκάστηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους για κανέναν ρόλο. Αντίθετα, ήθελαν να το κάνουν (μάλιστα στην περίπτωση της Emma Watson συνέβη το ακριβώς αντίθετο: ήθελε να κόψει τα μαλλιά της αλλά ο ρόλος της στον Harry Poter της το απαγόρευε. Κι έτσι το έκανε μόλις έλειξε το συμβόλαιό της).

Διαφωνείς ότι η Anne Hathaway έχει τώρα το τέλειο κούρεμα; Ας θυμηθούμε στιγμές της από το παρελθόν, τρεις βασικές, και ας αποφασίσουμε πώς μας αρέσει περισσότερο! Εμένα, πάντως, την γνώμη μου την ξέρεις!

Read More

And More