Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασε η μάνα του Μπάμπη Λαζαρίδη για τις σκηνές στη Φάρμα – «Ντροπή της»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την περασμένη εβδομάδα το απόσπασμα από νέο επεισόδιο της Φάρμας, μέσα στο οποίο παρουσιάζονται τρυφερές σκηνές ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Τα πλάνα από τις αγκαλιές και τα φιλιά τους στο κρεβάτι προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, τόσο για την διαφορά ηλικία της τραγουδίστριας με τον personal trainer, όσο για τον τρόπο με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα της.

Δες εδώ τις τρυφερές στιγμές ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη:

«Nτροπή της»: Ξέσπασε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη, η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος το 2008 δολοφονήθηκε και με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει έναν γιο τον, Μπάμπη.

«Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.

Σύμφωνα με την Μαρία Λαζαρίδη η 44χρονη τραγουδίστρια έχει χαράξει εδώ και χρόνια μια πορεία για την οποία δεν συμφωνεί καθόλου ως γιαγιά του Μπαμπίνου: «Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.

Η Φάρμα – Δες επίσης

Η Αγγελική Ηλιάδη ταράχτηκε όταν είδε το κορμί του – «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο»

Γρηγόρης Αναστασιάδης: Μάθε όσα δεν γνωρίζεις για τον γοητευτικό personal trainer

Η Μαίρη Μηλιαρέση αποχώρησε με την ατάκα από το «Ρουκ Ζουκ» που έγραψε ιστορία

 

Read More

And More