Αγγελική Ηλιάδη: Μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην της Σάββα Γκέντσογλου, λόγω καραντίνας!

Μπορεί να τράβηξαν δρόμους χωριστούς, αλλά η καραντίνα τους έφερε και πάλι κοντά. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου που μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά μένουν κάτω από την ίδια στέγη λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Ο γνωστός αθλητής, επέστρεψε στην Ελλάδα από την Σαουδική Αραβία, όπου βρισκόταν για τις υποχρεώσεις της ομάδας του και μένει στο σπίτι της αγγελικής Ηλιάδη με τον γιο τους Βασίλη και με το μεγαλύτερο αγόρι της τραγουδίστριας, τον Μπάμπη, με τον οποίο διατηρούσε ανέκαθεν πολύ καλές σχέσεις. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Αγγελική Ηλιάδη στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα, όταν αναρωτήθηκαν στο Happy Day αν έλειψε από τον Βασίλη την περίοδο της καραντίνας ο πατέρας του, Σάββας Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη αιφνιδίασε τους πάντες με την απάντησή της.

«Όχι, γιατί σε αυτό ήμασταν τυχεροί. Ερχόμενος από την άδειά στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο».

Το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day!

Read More

And More