Αγγελική Ηλιάδη: Παραδέχεται για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου! Video

Μπορεί να είχε γραφτεί κατά καιρούς, ωστόσο η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντζογλου δεν είχαν τοποθετηθεί ποτέ δημόσια για το τέλος της σχέσης τους. Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε, όμως, να σπάσει τη σιωπή της και το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» θα παραδεχτεί για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

“Όχι, δεν είμαστε πλέον μαζί. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων”, δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, του 5χρονου Βασίλη. Λίγες μόλις μέρες μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, η Αγγελική Ηλιάδη θα μιλήσει στην εκπομπή του Alpha και για την περιπέτεια της υγείας της.

Δες το trailer:

View this post on Instagram

Απόψε στα #mesanyxta στις 00:10 η @nonoram υποδέχεται την @aggeliki.iliadi. Μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, μιλά για την περιπέτεια της υγείας της και παραδέχεται, για πρώτη φορά, τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Αμέσως μετά, θα γνωρίσουμε το Θέμη Θεοχάρογλου, έναν νεαρό ηθοποιό που άφησε τη ζωή στην επαρχία για να κατακτήσει τον κόσμο του drag show. Τέλος, η @rania1111 μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και την υιοθεσία. #alphatv

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

Read More

And More