Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Φωτογραφίζονται με τα παιδιά και απαντούν στα σενάρια χωρισμού!

Για πρώτη φορά ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφίζονται αγκαλιά για το περιοδικό “ΟΚ!” έχοντας μαζί τους τον γιο τους Βασίλη και τον Μπαμπίνο (τον γιο της Αγγελικής με τον Μπάμπη Λαζαρίδη) και μιλούν για όλα. Η γνωριμία τους, η σχέση, το μωρό και τα σενάρια χωρισμού. Τι αποκαλύπτουν;
“Όταν γνώρισα την Αγγελική ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου”, αποκαλύπτει ο Σάββας Γκέντσογλου και δίνει οριστικό τέλος στα σενάρια χωρισμού, αναφέροντας: “Δεν θέλω να ασχολούμαι με ό,τι γράψει ο καθένας. Είναι όλοι ελεύθεροι να γράψουν ό,τι θέλουν. Αν είμαι καλά με την Αγγελική, γιατί να ασχοληθώ; Υπάρχουν βέβαια και κάποια όρια, και σε αυτήν την περίπτωση είναι τα παιδιά”.

Ωστόσο και η Αγγελική με τη σειρά της απαντά στο αν υπήρξαν σύννεφα στη σχέση τους: “Τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εντάξει όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε και εμείς τις δύσκολες στιγμές, αλλά δόξα τω Θεώ , είμαστε καλά και νιώθω πως οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί έχουμε τη διάθεση να το αντιμετωπίσουμε”.

Τέλος, για το αν σκέφτονται το γάμο, ανέφεραν: “Ο γάμος είναι απλώς ένας τίτλος. Από εκεί και πέρα ξέρω ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται αυτήν τη μέρα…”

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More