Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Ο χωρισμός, η φημολογούμενη επανασύνδεση και τα κοινά στιγμιότυπα

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και ο ερχομός του γιου τους, Βασίλη το 2014 είχε επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον μεγάλο τους έρωτα. 

Ωστόσο, στις αρχές του 2019 το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Από την πρώτη στιγμή, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χάρη του γιου τους.

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά» είχε αποκαλύψει η Αγγελική Ηλιάδη στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας το 2020, το πρώην ζευγάρι αναγκάστηκε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη, περνώντας μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό: «Ερχόμενος από την άδειά στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια. Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο Happy Day.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2021, όλο και άρχισαν να πληθαίνουν τα κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες ή βίντεο με τον πρώην σύντροφό της, πυροδοτώντας τις φήμες περί επανασύνδεσης. 

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα που είχαν ανέβει τον Ιούνιο του 2021, η Αγγελική Ηλιάδη κάθεται στα πόδια του Σάββα Γκέντσογλου, ενώ σε άλλη εικόνα που δημοσίευσε φίλη τους, είναι αγκαλιά και να χαμογελούν.

«Δεν έκανα κάτι κακό, ανέβασα μια φωτογραφία με τον πατέρα του παιδιού μου. Όλα σχολιάζονται και πολλά γράφονται, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλίμονο εάν με επηρέαζε σε κάτι. Καλύτερα που ξέρετε λίγα για την προσωπική μου ζωή» είχε ξεκαθαρίσει τότε σχετικά με τις φήμες περί επανασύνδεσης. 

Οι δύο ακόμη φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αγγελική Ηλιάδη το φετινό καλοκαίρι με τον Σάββα Γκέντσογλου:

Μάλιστα, πριν δύο ημέρες, ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη έκαναν ακόμη μία βραδινή έξοδο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφηνίσει αν είναι ξανά μαζί με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories της, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί!

 

Σίγουρα το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί τελικά ανάμεσά τους…

Read More

And More