Αγγελική Λάμπρη: Η συνέντευξη- “προαναγγελία” πριν καταγγείλει τον Κώστα Σπυρόπουλο

Λίγες ημέρες πριν την καταγγελία που έκανε μαζί με τη Τζένη Μπότση και τη Λουκία Μιχαλά, η Αγγελική Λάμπρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την εξομολόγηση-καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και την παρότρυνση του Φώτη Σεργουλόπουλου προς τους ηθοποιούς που έπεσαν θύματα παρενόχλησης να μιλήσουν, εξομολογήθηκε:

«Θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Μήπως είναι ώρα να βγουν και οι Ελληνίδες ηθοποιοί να μιλήσουν; Όλοι ξέρουμε ότι στη δουλειά μας υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να κατονομάσεις κάποιον, αλλά φτάνει πια. Αυτοί που είναι ψυχολογικά άρρωστοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν τους νέους ηθοποιούς που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα ας πάνε στα σπίτια τους. Και όχι να παραμένουν σε αυτή τη δουλειά βιάζοντας ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους. Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε θέση όλες μας. Και επειδή είμαι μαμά και έχω μία κόρη θέλω όλο αυτό κάποτε να τελειώσει. Είναι αξιέπαινη η Σοφία Μπεκατώρου που το έκανε, γιατί θέλει πολλά κότσια. Μακάρι η πράξη της αυτή να βρει μιμητές».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν έχει πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ίδια δήλωσε το εξής: «Δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτό σε μία συνέντευξη. Αν αποφασίσω να μιλήσω, θα το κάνω εκεί που πρέπει και όπως πρέπει…».

Η δήλωση αυτή μόνο προάγγελος μπορεί να θεωρηθεί για την καταγγελία που ακολούθησε…

 

Read More

And More