Site icon TLIFE

Αγγελική Νικολούλη : Αλλάζει η μέρα πρεμιέρας της ;

Μετά την είδηση που έγινε γνωστή πως η Αγγελική Νικολούλη θα ανάψει και πάλι φέτος το “Φως στο τούνελ”, συνεχίζοντας το τηλεοπτικό της ταξίδι μέσα από τον Alpha, όλοι άρχισαν να ρωτούν για το πότε ακριβώς υπολογίζει το κανάλι να βγάλει στον αέρα την “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης.

Ετσι, σύμφωνα με τα όσα αρχικά αποφασίστηκαν εκεί στην Κάντζα, το “Φως στο τούνελ” είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα ή στις 2 ή στις 9 Νοεμβρίου. Τελικά ,όμως, στην πορεία τα σχέδια πρεμιέρας, φαίνεται πως άλλαξαν.

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί απ ΄ότι έμαθα, τόσο η Αγγελική, όσο και η ομάδα της, έχουν πατήσει γκάζι για τα καλά και δουλεύουν πυρετωδώς, οπότε δεν αποκλείεται το “Φως στο τούνελ” τελικά να το δούμε να ανάβει από τον Οκτώβριο.

Κατά τα άλλα; Η Αγγελική σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του “ΤLIFE”, έχει στο συρτάρι της να την περιμένουν συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες, οι οποίες θα κόψουν την ανάσα, όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Alpha. Η εκπομπή δε, θα μεταδίδεται παραδοσιακά κάθε Παρασκευή βράδυ, μιας και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει, πως οι Παρασκευές, ανήκουν στην Αγγελική και στα ταξίδια αναζήτησης που κάνει τόσα χρόνια.

Πρέπει να παραδεχτούμε – είτε είμαστε φαν της συγκεκριμένης εκπομπής, είτε όχι – πως η Αγγελική Νικολούλη, είναι ένα από τα ελάχιστα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν καταφέρει να χτίσουν και να αποκτήσουν το δικό τους πιστό τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί φανατικά σε όσα κανάλια κι αν έχει πάει…

© 2024 tlife.gr