Αγγελική Νικολούλη: «Δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από ο,τιδήποτε» – Το πρώτο μήνυμα μετά το ατύχημα

Η Αγγελική Νικολούλη όπως έγινε γνωστό, είχε ένα μικρό ατύχημα στο μάτι της, γεγονός που θα την κρατήσει εκτός εκπομπής απόψε. Το ατύχημα έγινε μέσα στο σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη, όταν ο γάτος της, της γρατζούνισε το μάτι για αυτό τον λόγο η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν θα προβληθεί.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με κείμενό της στο anikolouli.gr θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και να στείλει στους τηλεθεατές του «Φως στο Τούνελ» τις ευχές της ενόψει Πάσχα.

Διάβασα αναλυτικά την ανάρτησή της Αγγελικής Νικολούλη

Φίλοι μου,

Τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας.

Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σας στέλνω ευχές καρδιάς για ένα καλό και ξέγνοιαστο Πάσχα.

Ο συμβολισμός των ημερών με την απόδοση του θείου δράματος αλλά και η λύτρωση με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ας είναι η αφορμή να πλημμυρίσουν οι ψυχές μας από φως και ελπίδα.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα αρνητικά σε θετικά και να αναγεννηθούμε μέσα από τα χτυπήματα και μαθήματα της ζωής.

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω:

Όλοι μέσα μας έχουμε μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, που αν την αντλήσουμε και τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για εμάς και για τους γύρω μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα φώτα του αμέσως μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Καλή Ανάσταση!

Με την Αγάπη μου,

Αγγελική

Read More

And More