Αγγελική Νικολούλη: Μία από τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο έρχεται απόψε και πάλι στο φως!

Μια υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο όσο λίγες, θα «ανοίξει» απόψε το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το «Φως στο Τούνελ». Πρόκειται για την υπόθεση του μικρού Μπεν Νίνταμ, του αγοριού που εξαφανίστηκε σε ηλικία 21 μηνών, όταν έκανε διακοπές στην Κω το 1991.

Η μητέρα του μικρού επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα για να απευθύνει νέα έκκληση σε όλους τους πολίτες για βοήθεια.Φως στο τούνελ ψάχνει η οικογένεια του μικρού Μπεν, όπως και ο Βρετανός ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση τους.

Η Κέρι Νίντχαμ, μαμά του αγοριού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 24 χρόνια, η γιαγιά του Κριστίν, η αδερφή του Λιάνα αλλά και ο αστυνομικός τον τμήματος του νότιου Γιορκσάιρ Μάθιου Φένγουικ θα εμφανιστούν στις 11.00 μ.μ. στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα του ΒΒΟ.

Όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση, η κυρία Νίντχαμ. θα εμφανιστεί και πάλι στην ελληνική τηλεόραση μετά την εξαφάνιση του γιου της, στις 24 Ιουλίου του 1999, μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα μας αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο του νέου ταξιδιού της στην Ελλάδα, η μητέρα του σχεδόν 26χρονου σήμερα αγοριού θα συναντηθεί με τον βρετανό πρεσβευτή στην Αθήνα προκειμένου να του επιστήσει -ακόμη μία φορά- την προσοχή στην υπόθεση, θυμίζουμε, επίσης, ότι το αστυνομικό τμήμα του Γιoρκσάίρ έχει βοηθήσει τις ελληνικές Αρχές στις έρευνες και μάλιστα θέλει να ενημερώνεται συχνά για τις εξελίξεις των ερευνών. Η Κερί Νίντχαμ είχε φιλοξενηθεί και τον περασμένο Ιανουάριο στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και είχε ζητήσει τη βοήθεια των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ποια είναι ,λοιπόν, τα καινούρια στοιχεία που έρχονται στο φως; Που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους οι Βρετανικές Αρχές; Σε ποια πόλη της Ελλάδας και σε ποια οικογένεια; Τι ρόλο θα παίξει στις νέες εξελίξεις η εκπομπή της εγχώριας Μις Μαρπλ;

Read More

And More