Αγγελική Νικολούλη : Σκέφτεται να αποχωρήσει από το Alter ;

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα η Αγγελική Νικολούλη δεν τα κατάφερε να φανεί συνεπής στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, δεν άναψε το… “Φως στο τούνελ” του Alter, μετά τις νέες στάσεις εργασίας στις οποίες αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του καναλιού, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Το οικονομικό αδιέξοδο ,λοιπόν, στο οποίο έχει βρεθεί το Alter και τα συνεχή προβληματα στην λειτουργία του καναλιού, φαίνεται πως εχουν βάλει σε σκέψεις την Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογραφος σαφέστατα δυσαρεστημένη και ενοχλημένη με την στάση της διοίκησης του καναλιού, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα έχει αρχίσει να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε σχέση με την παραμονή της ή όχι στο κανάλι.

Ετσι, είναι χαρακτηριστική και η επιστολή που αποφάσισε να αναρτήσει νωρίτερα μέσα από το site της και από την οποία κανείς μπορεί να καταλάβει πολλά…

“…Οι νέες στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων από τη μια και οι πολιτικές εξελίξεις από την άλλη, μας κρατούν μακριά σας για τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή.

Οι συνάδελφοι – εργαζόμενοι στο ΑΛΤΕΡ, επέλεξαν την Πέμπτη το μεσημέρι να μπλοκάρουν το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού, για να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο τα δεδουλευμένα τους. Το δίκιο με το μέρος τους. Είναι απλήρωτοι μήνες τώρα, όπως όλοι μας και αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες. Πολλοί λένε πως έπρεπε να πρυτανεύσει η λογική τώρα που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Να μην μπλοκάρουν δηλαδή οι δημοσιογράφοι με τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους τις ειδήσεις και τις ζωντανές εκπομπές. Υπήρξε μια ιδέα να μεταδοθεί η εκπομπή μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα, την ώρα που η ψηφοφορία στη Βουλή θα βρισκόταν σε εξέλιξη. Θα καλύπταμε την επικαιρότητα, χωρίς όμως να έχουμε χρόνο για τη βαθειά έρευνά μας στην εκπομπή.

Εάν βγαίναμε κανονικά στην ώρα μας, θα καλύπταμε και τα δυο.

Αν οι ανατροπές στο ΑΛΤΕΡ συνεχιστούν, το «Τούνελ» θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές…”

Read More

And More