Αγγελική Νικολούλη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο μετά από καιρό με chic εμφάνιση [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας, η παράσταση “Βρε καλώς τους” είχε επίσημη πρεμιέρα και πολλοί ήταν εκείνου έδωσαν το παρών, προκειμένου να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά να παρακολουθήσουν το έργο. Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο θέατρο Βρετάνια ήταν και η Αγγελική Νικολούλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί γενικότερα να αποφεύγει τις βραδινές εξόδους, αφού προτιμά τον ελεύθερο χρόνο της να τον περνά μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, όμως αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια εξαίρεση και να στηρίξει τους φίλους της σε αυτό το νέο βήμα. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Μαρία Σολωμού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί ακολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Φιλιππίδη και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την Αγγελική Νικολούλη κατά την είσοδό της στο θέατρο. Φορώντας μία μαύρη παντελόνα, ένα λευκό πουκάμισο και ένα δερμάτινο μπουφάν η γνωστή δημοσιογράφος πόζαρε χαμογελαστή στο φακό.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας Ρομά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, ο Παύλος Χαϊκάλης, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του, σε όποιον… Ρομά έχει ανάγκη…

Η Μαρία Σολωμού στον κυρίαρχο ρόλο της «κουλτουριάρας» συζύγου του καθηγητή και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος, για τις ανάγκες της δικής του ζωής, υποδύεται τον Ρομά για να εξασφαλίσει κι αυτός στέγη.
Και η ιστορία έχει απρόβλεπτο τέλος…!

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More