Άγγελος Ανδριόπουλος: Παντρεύτηκε ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών – Φωτογραφία

Mετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στα επαγγελματικά του, ο Άγγελος Ανδριόπουλος βιώνει μέρες επιτυχίας αλλά και ευτυχίας και στην προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες μέσα από τον ρόλο του Αλέξη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πριν λίγες ημέρες, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Βάλιας Ψωμιάδη.

Μάλιστα, ο Άγγελος Ανδριόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου τους την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Καλό βίο να έχουμε συνοδοιπόρε μου. Δίπλα ο ένας στον άλλον, με το γέλιο μας και με το δάκρυ μας, με την επιμονή μας, την υπομονή μας, με την αλληλοκατανόηση και την αγάπη θα περπατήσουμε μέσα σε αυτό που λέμε ζωή κι όπου μας βγάλει. Εκεί θα είμαι, εκεί, μισό βήμα παραπίσω να προσέχω μην πέσεις. Μα κι αν πέσεις, εκεί θα είμαι, εκεί, να σου απλώσω το χέρι μου να σηκωθείς.

(Απόσπασμα)

Καιρός πάει πολύς που αγάπησα το ηλιόλουστο σώμα σου, το μαργαριταρένιο. Και πιστεύω έτσι πως εγώ είμαι ο κύριος του σύμπαντος όλου. Θα σου φέρω απ τα βουνά λουλούδια εξαίσια, κλέλιες, ζουμπούλια και βελανίδια γεράνια, κι ένα κοφίνι φιλιά.
Θέλω να κάνω μαζί σου αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές» έγραψε ο ηθοποιός.

 

 

 

Read More

And More