Άγγελος Λάτσιος: Η αλλαγή στο λουκ και οι διακοπές με τον Θοδωρή Μισόκαλο στην Άνδρο!

Είναι στα καλύτερά του και δεν το κρύβει. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έγινε πια ολόκληρος άντρας και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Έχοντας ολοκληρώσει τις μαθητικές του υποχρεώσεις, ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας βρέθηκε μαζί με την παρέα του και τον θείο του Θοδωρή Μισόκαλο στα Άχλα.

Ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της διάσημης μαμάς του και συχνά οι δυο τους οργανώνουν κοινές δραστηριότητες. Έτσι, μόλις τελείωσε η φετινή σχολική χρονιά, ο γιος της ωραίας Ελένης ξεκίνησε τα μπάνια στο νησί με τον θείο του. Μαζί τους βρέθηκε και η σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου, Φένια, αλλά και φίλοι του Άγγελου.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη; Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν και εκείνη  στην όμορφη Άνδρο μαζί με τις κόρες της, αν και αναγκάστηκε να γυρίσει τη Δευτέρα, λόγω εκπομπής.

Ο Άγγελος, όμως, που έκανε και μια ριζική αλλαγή στο λουκ του, βάφοντας ξανθές ανταύγειες, παρέμεινε στον πρότυπο ξενώνα του Ματέο Παντζόπουλου στα Άχλα με τον θείο του και τους φίλους του. Και φυσικά ανέβασε φωτογραφίες στα social media!

https://instagram.com/p/BkdKhxnhRpV/

Το κορίτσι του Θοδωρή Μισόκαλου…

https://instagram.com/p/BkNkd6CA8Cj/

Read More

And More