Άγγελος Λάτσιος: Έτσι απάντησε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη για όσους τον κατέκριναν για τη φωτογραφία με τους φίλους του (pic)

Μια φωτογραφία που θέλησε να μοιραστεί το απόγευμα του Σαββάτου με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Άγγελος Λάτσιος, προκάλεσε σχόλια.

Ο 18χρονος, πλέον, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να διασκεδάζει στο σαλόνι ενός σπιτιού μαζί με πέντε ακόμη φίλους του. Δεδομένων όμως, των μέτρων απαγόρευσης που επιβάλλουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, τις αποστάσεις προστασίας και δεν επιτρέπουν της συναθροίσεις, η φωτογραφία αυτή έφερε αντιδράσεις. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Άγγελο Λάτσιο, ότι φέρεται απερίσκεπτα και δε σκέφτεται το καλό των συνανθρώπων του, καθώς εν μέσω καραντίνας συγχρωτίζεται με τους φίλους του. Τα σχόλια αυτά ήταν που τον οδήγησαν σε δημόσια “απολογία”.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός γιος της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία στα instastories του, δείχνοντας όμως και την ημερομηνία που αυτή έχει τραβηχτεί. Όπως θα δεις, η ημερομηνία αυτή είναι η 26η Σεπτεμβρίου. Τότε δεν υπήρχε lockdown και επιτρεπόνταν οι συναθροίσεις μέχρι εννιά άτομα.

 

Read More

And More