Άγγελος Λάτσιος: Κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας!

Μετά τις διακοπές με τους γονείς του και τα αγαπημένα του πρόσωπα ο Άγγελος Λάτσιος επέστρεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις βόλτες και την… εξερεύνηση στο κέντρο! Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος, κάνει τώρα ρομαντικούς περιπάτους στην πρωτεύουσα και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, αγαπημένα στιγμιότυπα.

Παρόλο που ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φειδωλός με τις αναρτήσεις του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τώρα αποφάσισε –λίγο πριν επιστρέψει στα μαθητικά θρανία- να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram από τον περίπατό του.

Περνώντας, μάλιστα, από το Μεταξουργείο, ένα γκράφιτι του τράβηξε την προσοχή και αμέσως έσπευσε να το απαθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο, δημοσιεύοντας μάλιστα τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το συγκεκριμένο έργο έχει την υπογραφή του IΝΟ. Ο IΝΟ είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες Street artists και κανείς μπορεί να δει σχέδιά του όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά την Ισπανία, τη Νέα Υόρκη, τη Λευκορωσία.

Δες κι εσύ:

Το γκράφιτι που απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας!

 

Read More

And More