Άγγελος Λάτσιος: Ξεκίνησε τις διακοπές του παρέα με τον μικρότερο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου – Φωτογραφίες

Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει ένα καλοκαιρινό τοπίο και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να ξεκινήσει τις διακοπές του. Αυτόν τον καλό καιρό θέλησε να εκμεταλλευτεί και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελος.

Ο 18χρονος νεαρός είπε να ξεκινήσει από νωρίς τις διακοπές παρέα με έναν πολύ καλό του φίλο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον μικρότερο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρη. Τα δυο αγόρια που έχουν μόλις έναν χρόνο διαφορά φαίνεται πως συνδέονται με μια στενή φιλία και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Το μεγάλο διάστημα του lockdown εξαιτίας του κορονοϊού έκλεισε μέσα τους νεαρούς, οι οποίοι βρίσκονται στην πιο ενεργή και δημιουργική ηλικία της ζωής τους, και τώρα, που η πανδημία αρχίζει σιγά σιγά να μας αποχαιρετά, βρήκαν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν.

Τόσο ο 18χρονος Άγγελος, όσο και ο 19 Άρης, ανέβασαν φωτογραφίες από σημείο που βρίσκονταν, με τον Άγγελο μάλιστα να ποζάρει με το μαγιό του, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί του.

 

Read More

And More