Άγγελος Μπράτης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας Ηλιάδου! [video]

«Δεν κρατάμε επαφές με τον κύριο Μπράτη. Του έστειλα καλή χρονιά, αλλά μάλλον δεν θα το είδε. Δεν με ακολουθεί στο Instagram. Έστειλα σε όλους χρόνια πολλά, σε όσους έστειλαν απάντησαν εκτός από τον κύριο Μπράτη…», δήλωσε η Άννα Μαρία Ηλιάδου στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν στην Bridal Fashion Week Athens 2020.

Η μία από τις δύο νικήτριες του φετινού GNTM δεν έκρυψε το παράπονό της από τον σχεδιαστή μόδας και κριτή του reality μόδας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έκρυψε στιγμή την αδυναμία του προς το πρόσωπό της.

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και, μεταξύ άλλων εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

“Μου το έστειλε χθες ένα φίλος και μπήκα στο Instagram και βρήκα το μήνυμα και της απάντησα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στις διακοπές μου, δεν το έχω το τηλέφωνο μου μαζί, ήταν κλειστό για μέρες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικά δεν είμαι κάποιος που όλη μέρα είμαι μπροστά από ένα κινητό και κοιτάει τι έγινε, πόσα like πήρε, πόσα μηνύματα πήρε. Όποιος με θέλει με παίρνει τηλέφωνο…” , είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More