Άγιος Βαλεντίνος: Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz στην πρώτη τους γιορτή του έρωτα

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων έφτασε, αν και για κάποιους ο έρωτας γιορτάζει καθημερινά!

Η σεζόν 2021-22 έφερε στη δημοσιότητα αρκετά φρέσκα ζευγάρια τα οποία αποφάσισαν να περάσουν σε αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, η οποία τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στο επίκεντρο. 

Άγιος Βαλεντίνος και… πρώτη φορά μαζί για τα ακόλουθα ζευγάρια της εγχώριας showbiz…

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έρωτας στο κέντρο της Αθήνας

Το περασμένο καλοκαίρι η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη έπεσε σαν «βόμβα» στα media, καθώς το πρώην ζευγάρι δεν είχε κάνει την παραμικρή αναφορά σε προβλήματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή.

Για την Δέσποινα Βανδή η σεζόν που ξεκίνησε έφερε μεγάλες αλλαγές μετά τον χωρισμό της. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο άντρας που καταφέρνει να κλέψει την καρδιά της τραγουδίστριας.

Και μπορεί αρχικά η σχέση τους να κυκλοφορούσε ως φήμη, οι πρώτες κοινές φωτογραφίες από τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας, επιβεβαίωσαν τον έρωτά τους.

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να μην έχει μιλήσει ανοιχτά μέχρι στιγμής για τη νέα της σχέση, όλες τις οι κινήσεις ωστόσο δείχνουν πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα, μιας και οι δυο τους έχουν πάρει στα σοβαρά την σχέση τους.

Πρόσφατο παράδειγμα η παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στα γενέθλια της Μελίνας Νικολαϊδη (κόρη Δέσποινας Βανδή και Ντέμη Νικολαϊδη)

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη: Ένας αθόρυβος έρωτας

Ερωτευμένος ο γιος του Πρωθυπουργού. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ζευγάρι με την πετυχημένη τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη. Οι δυο τους μάλιστα αποφεύγουν τις κοινές φωτογραφίες στα social media αλλά και τις δηλώσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

«Δεν κάνουμε τρέλες και ανεξαρτήτως με ποιον είμαστε, δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύ απλό παιδί, θα μπορούσα να μιλάω για εκείνον για ώρες. Είμαστε σχεδόν λίγους μήνες μαζί. Έχουμε μια εύκολη σχέση, είναι εύκολος άνθρωπος», δήλωνε η Μαρία Σάκκαρη στις αρχές του καλοκαιριού καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτοψία».

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ένας καλοκαιρινός έρωτας

Το καλοκαίρι του 2021 θα μείνει αξέχαστο στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δυο τους, έρχονται κοντά μέσα από κοινές παρέες, ενώ οι φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους δημιουργούν σύντομα τις πρώτες φήμες για την σχέση τους.

Αρχικά απέφυγαν να δώσουν εξηγήσεις μέχρι το φινάλε του καλοκαιριού και την αποκάλυψη η οποία ήρθε τελικά μέσω instagram. Δημοσιεύοντας φωτογραφία με το παθιασμένο τους φιλί, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαιώνει πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Της είπα ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι ότι “εγώ αυτή την Ιωάννα θέλω να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι”. Είναι παρεξηγημένη η στάση της, οι τρόποι της… Δικαίως. Δικαιολογούνται πολλά πράγματα, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την Ιωάννα», δήλωσε πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Από φίλοι, ζευγάρι

Από την αρχή αυτή της σχέσης, η Λάουρα Νάργες έχει αποφασίσει να μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά της, κάτι στο οποίο οφείλεται και η εμπιστοσύνη που της εμπνέει ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι.

Μπορεί η σχέση τους να μετρά μόλις επτά μήνες, ωστόσο το διάστημα αυτό φαίνεται πως είναι αρκετό για να κάνει την Λάουρα Νάργες να περάσει σε σημαντικότερες αποφάσεις.

«Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζεται. Είναι ο άντρας της ζωής μου… και θέλω και πολλά παιδιά», δήλωσε πρόσφατα η Λάουρα Νάργες για τον Χρήστο Σαντικάι, η οποία παραδέχτηκε πως γνώριζε ως φίλο τον τραγουδιστή εδώ και αρκετά χρόνια.

Από την άλλη, ο νεαρός τραγουδιστής αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά του, αφού όλα τα χρόνια της πορείας του στο τραγούδι, ο Χρήστος Σαντικάι φρόντιζε να απασχολεί μόνο με επαγγελματικά του νέα.

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Μαζί στη σκηνή, μαζί και στη ζωή

Και σε αυτό το love story, οι πρώτες αποκαλύψεις ήρθαν μέσα από τις αναρτήσεις στο instagram αλλά και τα πλάνα από το ίδιο σπίτι στο οποίο περνούσαν τον χρόνο τους, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής.

Μετά από μια περίοδο δημοσιευμάτων, οι δυο τους παραδέχτηκαν πως είναι ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο, όταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος και στην παράσταση Πάμε γι’ άλλα του Τάκη Ζαχαράτου.

Η αγάπη τους για το θέατρο τους οδήγησε σύντομα σε μια ξεχωριστή συνεργασία. Λίγους μήνες μετά, ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη έκαναν την πρεμιέρα του στο Θέατρο Ριάλτο και στο μιούζικαλ Hair στο οποίο πρωταγωνιστούν.

Οι αλλαγές ωστόσο δεν σταματούν εδώ για το ζευγάρι, αφού λίγο πριν τον ερχομό του 2022, η Μαίρη και ο Ίαν μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, ξεκινώντας έτσι μια νέα καθημερινότητα για την σχέση τους.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Κυριάκος Σκούρας: Ζευγάρι χαμηλών τόνων

Τον νέο της έρωτα βρήκε στο πρόσωπο του  Κυριάκου Σκούρα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου η οποία τους τελευταίους μήνες την βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της.

«Γνωριστήκαμε τυχαία, σε ένα τραπέζι από κοινές παρέες. Είμαστε μαζί τους τελευταίους μήνες», δήλωσε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καλεσμένη στο Πρωινό του ANT1.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο έρωτας περνά από το στομάχι

Τον τελευταίο ένα χρόνο ο κριτής του MasterChef και η όμορφη ηθοποιός είναι και επισήμως ζευγάρι. Στα τέλη του 2020 οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει στα περιοδικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Χρύσα Μιχαλοπούλου να κρατούν τη σιωπή τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Michalopoulou (@chrysamichalopoulou)

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με τις πρώτες βραδινές εμφανίσεις αλλά και τις δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Γνωριστήκαμε μέσα από μία συζήτηση στο Instagram. Δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας! Δεν ζηλεύω, όμως, ούτε εγώ, αλλά ούτε κι εκείνος. Δεν υπάρχουν τέτοια. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά», δήλωσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Ένας… κρυφός έρωτας!

Στις αρχές της σεζόν τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου φούντωναν διαρκώς, με την ίδια να κρατά την σιωπή της για τον άνδρα που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο πλευρό της.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δανιά, τον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων, ο οποίος έκλεψε την καρδιά της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ. Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες, ωστόσο ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα αποφεύγουν την οποιαδήποτε αναφορά στην προσωπική τους ζωή.

Η επιβεβαίωση ήρθε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο φακός απαθανάτισε την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνος Δανιά σε ρομαντική απόδραση στην Μονεμβασιά (Δες ΕΔΩ τη φωτογραφία)

«Για τα προσωπικά μου η αλήθεια είναι ότι δε μιλάω αλλά, προσωπικά, αν με ρωτάς είμαι πολύ καλά και αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμος» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Νεανικός έρωτας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της Ελένης Μενεγάκη ανέβασε τις πρώτες του κοινές φωτογραφίες στο instagram με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Latsios (@aggelos_latsios)

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ζευγάρι, καθώς τα ταξίδια τους αυξάνονται διαρκώς. Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αμερική, ενώ στη συνέχεια φετινός χιονιάς του βρήκε εγκλωβισμένους στην Άνδρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Latsios (@aggelos_latsios)

Οι δυο τους πάντως χαίρονται την κάθε στιγμή μαζί, αφού οι φωτογραφίες που μοιράζονται μαζί μας, είναι πλέον αρκετές.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Έρωτας με την πρώτη ματιά

Ζευγάρι – έκπληξη αποτελούν τη φετινή χρονιά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. Ο γνωστός μουσικός και θεατρικός παραγωγός αποκάλυψε την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, μέσα από τα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mavrikios Mavrikiou (@mavrikios_mavrikiou)

Μετέπειτα ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στο Πρωινό του ANT1 το οποίο φιλοξένησε εξ αρχής όλο το love story του ζευγαριού.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο Μαυρίκιος έκανε την πρώτη κίνηση», είπε με τη σειρά της η 22χρονη Ιλάειρα και πρόσθεσε: «Ο Μαυρίκιος είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Άνθιμος Ανανιάδης – Ιρένε Τροστ: Μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους

Με πολλά ερωτηματικά παρέμεινε η είδηση για τη σχέση ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Ιρένε Τροστ. Η ίδια μάλιστα είχε επιβεβαιώσει πως είναι μαζί με τον ηθοποιό, με τον οποίο ωστόσο προηγήθηκε ένας χωρισμός.

«Με τον Άνθιμο είπαμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας σαν τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez. Ο άντρας διεκδικεί πάντα. Σαν άνθρωποι ταιριάζουμε πάρα πολύ γιατί έχουμε πολλά κοινά στοιχεία», δήλωσε στο Πρωινό η Ιρένε Τροστ.

Για τους παραπάνω ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος αποτελεί μια άκρως ερωτική μέρα. Από την άλλη φυσικά, υπάρχουν κι εκείνοι που δηλώνουν ελεύθεροι κι ωραίοι! Δεν βρίσκονται μόνο στους celeebrities, κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Μήπως σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα;

Read More

And More