Αγίου Βαλεντίνου: Οι τρυφερές φωτογραφίες της Εριέττας Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη

Με μια ξεχωριστή ανάρτηση θέλησε να ευχηθεί η Εριέττα Κούρκουλου στον άνδρα της ζωής της, Βύρωνα Βασιλειάδη με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray δημοσίευσε ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων ένα τρυφερό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο τόνισε πόσο σημαντική είναι η αγάπη, σε οποιαδήποτε μορφή της.

Η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τον γιο τους και τις συνόδευσε γράφοντας: «Εμπορικό», «γραφικό»… «περιττό»;

Όποια και να είναι η κοινή γνώμη, η σημερινή ημέρα δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας.

Εγώ λατρεύω την εικόνα των στολισμένων μαγαζιών, την μοναδική μυρωδιά των κόκκινων τριαντάφυλλων και των χαμόγελων που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των ερωτευμένων κάθε ηλικίας σήμερα. Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας. Μπορεί να αγαπάω κάθε μέρα, αλλά στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνου φοράω τα κόκκινά μου, αγοράζω τα δωράκια μου και γουστάρω λίγο περισσότερο.

Εάν κάτι αξίζει εξάλλου μια μέρα αφιερωμένη σε αυτό, είναι η ΑΓΑΠΗ – το συναίσθημα αλλά και η πράξη που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.
Χρόνια Πολλά σε όλους σας λοιπόν γιατί όλοι κάποιον αγαπάτε και από κάποιον αγαπιέστε».

 

 

Read More

And More