Αγνώριστη απ’ τα κιλά η σέξι πρωταγωνίστρια του Baywatch!

Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που απολαύσαμε για πρώτη φορά τη γοητευτική και σέξι ηθοποιό Nicole Eggert, να πρωταγωνιστεί στη σειρά ”Baywatch” καθηλώνοντας τους θεατές και προσφέροντάς τους στο πιάτο -φορώντας το κλασσικό κόκκινο μαγιώ- το καλλίγραμμο σώμα της!

Δες το βίντεο για να θυμηθείς…

Από τότε όμως, μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά…

Η 39χρονη ηθοποιός που έχει ήδη μία δωδεκάχρονη κόρη, όπως διαβάσαμε στο zappit.gr, γέννησε πριν μερικές μέρες την δεύτερη κορούλα της. Ήταν μία από τις σέξι παρουσίες της δημοφιλούς σειράς Baywatch στα ’90s, αλλά μετά την τηλεοπτική σειρά άρχισε να παίρνει βάρος.

Παρόλα αυτά, η ίδια φαίνεται να το διασκεδάζει, να μην την παίρνει από κάτω το παραπάνω βάρος που έχει πάρει, ενώ δεν διστάζει να το διακωμωδήσει κιόλας.

Κι αυτό αποδεικνύεται από τη συμμετοχή της σε βιντεάκι που γύρισε το site ”funnyordie.com”! Εκεί η Nicole υποδύεται ξανά την ναυαγοσώστρια και τρέχει για να σώσει δύο νεαρούς που πνίγονται. Αυτοί όμως -έχοντας στο μυαλό τους την ”παλιά” Nicole- είναι μες στην τρελή χαρά και με το που βλέπουν την ”καινούργια” -με τα παραπάνω κιλά- τρομάζουν.

Εκεί αρχίζει μια μεταξύ τους λογομαχία, οι νεαροί δεν θέλουν να τους σώσει, οπότε… πνίγονται!

Read More

And More