Αγνώριστη η Γωγώ Ατζολετάκη – Έγινε αγρότισσα για καλό σκοπό!

Το καλό παράδειγμα δίνει η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός Γωγώ Ατζολετάκη. Το κορίτσι που στέφθηκε βασίλισσα της ομορφιάς το 1971 και συμμετείχε στη σειρά “Εκείνες και εγώ” με τον Γιάννη Μπέζο, είναι σήμερα μια δυναμική γυναίκα, ραδιοφωνική παραγωγός και συγγραφέα και βρίσκεται πάντα στο πλευρό… όσων έχουν ανάγκη.

Κάπως έτσι, πήρε την απόφαση να γίνει αγρότισσα… για καλό σκοπό. Με casual εμφάνιση η Γωγώ Ατζολετάκη βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή και στο λαχανόκηπο του Κοινωνικού Μαγειρείου της περιοχής. Εκεί ανέλαβε να φυτέψει διάφορα λαχανικά, τα οποία μάλιστα χρησιμοποιούνται από το Κοινωνικό Μαγειρείο της περιοχής, για να σιτίζονται όσοι έχουν ανάγκη.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook γράφοντας: “Χαρά και εργασία! Όταν η χαρά είναι μεγάλη και η εργασία ευλογημένη…Σήμερα (22 Απριλίου του 2016) κατέβηκα να βοηθήσω τον υπέροχο Δημήτρη Μάρκου, που είναι υπεύθυνος για τον θαυμάσιο λαχανόκηπο του Κοινωνικού Μαγειρείου της Αγ. Παρασκευής. Μαζί ποτίσαμε, φυτέψαμε κολοκυθιές, ανοίξαμε αυλάκια για τα επόμενα φυτέματα, ξεχορταριάσαμε τον κήπο, και καμαρώσαμε τα μικρά μαρουλάκια που μεγαλώνουν (το τρίτο φύτεμα για τη φετινή σαιζόν).

Οι καρποί του λαχανόκηπου… χρησιμοποιούνται στα γεύματα με τα οποία σιτίζονται (από το Κοινωνικό Μαγειρείο) οι αναξιοπαθούντες του δήμου Αγ. Παρασκευής. Οι αγροτικές εργασίες συνεχίζονται….”.


Read More

And More