Αγνώριστη η Λίνα Σακκά στη θεατρική επιστροφή της! Φωτογραφίες

Δυναμικό θεατρικό comeback για την Λίνα Σακκά. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός που απέχει για λίγα χρόνια από τον καλλιτεχνικό κόσμο, για να μεγαλώσει τον γιο της κάνει τη μεγάλη επιστροφή και εμφανίζεται αγνώριστη στο θερινό Gazarte και την παράσταση “Η κυρία της νύχτας”

Πρόκειται για το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα. Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του 50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά αναστατώνοντας, την κοσμική κοινωνία της Αθήνας. Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματα της.

Η ατμόσφαιρα του έργου είναι κατασκευασμένη με τα υλικά του film noir και σχεδιάζεται να στηθεί σαν ένα αυθεντικό σκοτεινό και noir theater που συναντά την έβδομη τέχνη.

Εντυπωσιακή στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Λίνα Σακκά μας παρασύρει σε “σκοτεινά” μονοπάτια… έρωτα και μυστηρίου!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λίνα Σακά, Χρήστος Κοντογεώργης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης , Δημήτρης Δεγαΐτης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Γιάννης Σοφολόγης, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Αναστασία Χατζάρα, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Αλέξης Φουσέκης.

Τραγουδά η Μαριλού Κατσαφάδου.


Read More

And More