Αγνώριστη η Meg Ryan – Χαμός στο twitter με το αλλαγμένο από τις πλαστικές πρόσωπό της!

Είναι 54 χρόνων, εντυπωσιακή ηθοποιός και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Χόλιγουντ. Αυτήν τη φορά όμως, η Meg Ryan φαίνεται πως το παράκανε με… τις πλαστικές! Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε πραγματικά αγνώριστη στα Tony Awards και το τρολάρισμα στα social media για το… παραμορφωμένο πρόσωπό της δεν άργησε να ξεκινήσει.

Ο ξένος Τύπος αμέσως σχολίασε την μεγάλη αλλαγή της, με την Meg να επιμένει πως δεν έχει υποβληθεί σε καμιά πλαστική επέμβαση, ισχυρισμός που σίγουρα μπορεί να αμφισβητηθεί μετά και την εμφάνιση της Κυριακής.

Όσο για τους χρήστες του twitter… βρήκαν θέμα να ασχολούνται, τρολάροντας την ηθοποιό που δεν μοιάζει πια σε τίποτα με το ξανθό κορίτσι από την ταινία “πόλη των Αγγέλων” και “Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή”.

Για την ιστορία πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αντικρίσαμε αυτό το “παγωμένο” χαμόγελο της Meg, μιας και πέρσι είχε κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε γνωστό gala στο Παρίσι και είχε προκαλέσει έκπληξη με την αλλαγή στο πρόσωπό της και την έλλειψη έστω και της παραμικρής ρυτίδας στα 53 τότε χρόνια της. (δες φωτογραφίες)Read More

And More