Αγνώριστη η Υρώ Μανέ! Φωτογραφίες

Είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς που παίζει εδώ και πολλά χρόνια σε τηλεοπτικά σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις. Ποιος δε θυμάται τη γλυκιά και συνεσταλμένη Φλώρα που ερωτεύτηκε τον “χασάπη” Κώστα Κόκλα. Η Υρώ Μανέ φέτος επέλεξε να ενσαρκώσει τη Ρένα τη Σμυρνιά, μια ηλικιωμένη πόρνη. Προχθές έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά με το συγγραφέα του έργου, Άυγουστο Κορτώ να κάθεται στις πρώτες θέσεις του θεάτρου

Η Υρώ Μανέ εκπληκτική στο ρόλο της Ρένας και εντυπωσίασε επίσης και η εμφάνιση και το μακιγιάζ της, κάνοντάς την κυριολεκτικά αγνώριστη!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Ρένα, το τελευταίο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ, γίνεται θεατρικό σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την Υρώ Μανέ στον ομώνυμο ρόλο.

«Ένας ύμνος στην αγάπη, τη ζωή και τον έρωτα χωρίς φραγμούς ,σε μιαν Ελλάδα που σπαράσσεται, γονατίζει, ανασταίνεται και συνεχίζει μοιραία και ακάθεκτη, από τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Μια τοιχογραφία της χώρας μας μέσα από τη μουσική των δεκαετιών, και την αθωότητα, την αμεσότητα και τη δύναμη για επιβίωση μιας γυναίκας, που το μόνο που ήξερε καλά, ήταν να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες.»

«Μια ομάδα ρεπόρτερ-συγγραφέων γνωρίζουν τη Ρένα τη Σμυρνιά στο Athens Pride Parade. Η Ρένα τους καλεί σπίτι της και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ξετυλίγει το νήμα της περιπετειώδους ζωής της. Μέσα από τη σπαρταριστή αφήγησή της , αποφασίζει να τους μοιράσει ρόλους, κι έτσι οι νέοι που την ακολούθησαν αρχίζουν να «υποδύονται» τους μεγάλους έρωτες της ταραγμένης της ζωής. Η Ρένα, στο κλαρί από τα γεννοφάσκια της, μας παίρνει μαζί της στο ταξίδι της ζωής της και της ιστορίας της Ελλάδας από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, μουσικές και τραγούδια ολόκληρου του 20ου αιώνα.»

Read More

And More