Αγνώριστη στην πασαρέλα η Βίκυ Κουλιανού – Έκανε την πιο σέξι εμφάνιση σε fashion show

Με αέρα Μυκόνου το fashion show που παρουσίασε στην Athens Xclusive Designers Week ο Βασίλης Ζούλιας και από αυτό δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε τη συλλογή “Women in Mykonos throug the decades” και επιστράτευσε τις πιο διάσημες Ελληνίδες καλλονές για την επίδειξή τους.
Ανάμεσά τους ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, η Βίκυ Καγιά, η Δωροθέα Μερκούρη, η Μάρα Δεσύπρη, η legendary Σταρ Ελλάς του 1959, Υακίνθη Καραβίτη – Πολίτη και φυσικά η Ελληνίδα καλλονή που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90… Βίκυ Κουλιανού.

Μέσα από την δική του οπτική, ο κορυφαίος Έλληνας couturier έκανε μια αναδρομή στο στυλ της γυναίκας που επισκέπτεται σταθερά τη Μύκονο, ανά δεκαετία, συνοδεύοντας τις μαγικές δημιουργίες του με τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου. Και η Βίκυ Κουλιανού εκπροσώπησε στο catwalk τα χίπικα 70′s.

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό κορμάκι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, μεγάλα γυαλιά ηλίου και μεγάλο καπέλο ήταν πραγματικά αγνώριστη. Πολλοί ήταν αυτοί που δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν ποια είναι μέχρι την ώρα που βρέθηκε στην πασαρέλα και περπάτησε με τον αέρα σταρ που διαθέτει…

Read More

And More