Αγνώριστος ο ηθοποιός Κοσμάς Ζαχάρωφ στο “Γλυκό πουλί της νιότης”

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας «Το Γλυκό Πουλί της Νιότης» του Τεννεσσή Ουίλλιαμς επέλεξε για τη σεζόν η Κάτια Δανδουλάκη και ανάμεσα στους ηθοποιούς που παίζουν είναι και ο Κοσμάς Ζαχάρωφ. Πολλοί ήταν εκείνοι που χθες στην πρεμιέρα της παράστασης προσπάθησαν να καταλάβουν ποιος είναι ο ηθοποιός που έβλεπαν στη σκηνή.

Ο Κοσμάς είναι τελείως διαφορετικός και δύσκολα τον αναγνωρίζει κανείς. Μαζί τους ακόμη παίζουν: Γιάννης Ποιμενίδης, Τάσος Παπαδόπουλος, Ολυμπία Σκορδίλη, Κωνσταντίνος Φάμης, , Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, Μιχάλης Κοιλάκος
Δες τις φωτογραφίες της παράστασης

“Για τη δουλειά μου ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, να κάνει κριτική, δεν θέλω να συνδέω την ιδιωτική μου ζωή. Έχω ένα γιο που είναι στην Γ’ Λυκείου και τώρα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι των εξετάσεων. Είμαστε πολύ κοντά. Είχα πολύ στενή σχέση μαζί του από την ώρα που γεννήθηκε, ήμουν πολύ κοντά του. Η μάνα του είχε τον πρώτο λόγο, αλλά μπορούσα να κάνω ό,τι έκανε και η μάνα του, από μωρό παιδάκι. Δεν έχω χάσει δευτερόλεπτο από το μεγάλωμα του. Όταν γεννήθηκε, τα πρώτα χρόνια, έκοψα την τηλεόραση. Αλλά ήμουν και τυχερός, γιατί μου έτυχε σίριαλ που γυριζόταν 100 μέτρα από το σπίτι μου και στα διαλείμματα πεταγόμουν και τον έβλεπα. Δεν έχω χάσει στιγμή από τη μέχρι τώρα πορεία του. Προκρίνω τη φιλική σχέση μεταξύ πατέρα και γιου”, είχε δηλώσει στο περιοδικό Λοιπόν ο ηθοποιός.

Read More

And More