Αγνώριστος ο Νίκος Πουρσανίδης: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση! [pics]

Μπορεί τον Νίκο Πουρσανίδη να τον απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας», ωστόσο, αυτό το διάστημα ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο Ιράν για τις ανάγκες μια νέας σειράς, στην οποία θα πάρει μέρος μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω στο 500 π.Χ, την εποχή του Βυζαντίου. Για τις ανάγκες του ρόλου του, λοιπόν, ο ηθοποιός προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ξύρισε λίγο τα μούσια του, δίνοντάς τους ένα διαφορετικό σχήμα από ότι είχε πριν, ενώ έκοψε τα μαλλιά του… μοϊκάνα, με αποτέλεσμα να γίνει αγνώριστος.

Ο ίδιος, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, παρουσιάζοντας στους followers του το νέο του look. “The Mohican Sun!” , έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την πρώτη, ενώ στην επόμενη σχολίασε: “Μόνο αφού βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας αρχίζετε να αλλάζετε, να μεγαλώνετε και να μεταμορφώνεστε” .

Η αλήθεια είναι πώς εμείς δυσκολευτήκαμε πολύ να τον αναγνωρίσουμε! Ωστόσο, τα likes και τα κολακευτικά σχόλια από τους θαυμαστές του έπεσαν… βροχή.

Δες τις φωτογραφίες:

Εσένα πώς σου φαίνεται;

Read More

And More