Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τις ανάγκες του νέου του ρόλου!

Μετά το Survivor και «Το τατουάζ» τι… αναρωτήθηκαν πολλοί αναφορικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα του αγαπημένου μας Ντάνου. Ναι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και τώρα πρωταγωνιστεί σε ταινία μεγάλου μήκους δια χειρός Μάρκου Σεφερλή και είναι… αγνώριστος.

Πρόκειται για την ολοκαίνουργια τρελή –όπως την χαρακτηρίζει ο  δημιουργός- κωμωδία του Μάρκου Σεφερλή «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0»,  που έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα σε διάφορα σημεία της Αθήνας και αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον επόμενο χειμώνα.

Ανάμεσα στα ονόματα που συμμετέχουν είναι οι: τους Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Νίκος Βουρλιώτης!

Και φυσικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Ιατροδικαστής Καρόζης! Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου) Καλή μας αρχή».

Read More

And More