Αγνώριστος ο Tom Hardy ως Al Capone! [pics]

Ο Τομ Χάρντι (Tom Hardy) δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρώτη του φωτογραφία ως Αλ Καπόνε από την ταινία «Fonzo», στην οποία υποδύεται τον διαβόητο γκάνγκστερ. Στη φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο ηθοποιός εμφανίζεται με ξυρισμένο κεφάλι και φοράει πιθανότατα φόρμα φυλακισμένου. «Chasing Fonzo» έγραψε. Η ταινία για τη ζωή και τον θάνατο του Αλ Καπόνε σκηνοθετείται από τον Τζόσουα Μπέντζαμιν Τρανκ. Το φιλμ επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες της ζωής του Καπόνε, όταν υπέφερε από άνοια ως αποτέλεσμα συφιλιδικής παράνοιας.

Σύμφωνα με το σημείωμα των παραγωγών της ταινίας, η ταινία παρακολουθεί πώς «το παρελθόν του γίνεται παρών, καθώς οι θλιβερές αναμνήσεις της βίαιης και βάναυσης καταγωγής του διαλύονται στη συνειδητή ζωή του».

https://www.instagram.com/p/BgtxCs4h5NF/?taken-by=tomhardy

Η ταινία θα περιλαμβάνει επίσης αναδρομές από άλλες ταινίες με θέμα τη ζωή τού Καπόνε με απροσδιόριστο ρόλο για τον Στίβεν Γκράχαμ – ο οποίος υποδύεται τον γκάγκστερ στα νιάτα του στη σειρά Boardwalk Empire του HBO.

Στην ταινία παίζουν επίσης ο Κάιλ ΜακΛάχλαν, ο Τζακ Λόουντεν και ο Ματ Ντίλον.

Τον Αλ Καπόνε έχουν υποδυθεί σε παλαιότερες ταινίες οι Ροντ Στάιγκερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπεν Γκαζάρα. Πρόκειται για εκδοχές της ιστορίας του επικεντρωμένες στην περίοδο που ήταν «νούμερο ένα δημόσιος κίνδυνος», την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

View this post on Instagram

Black♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ο Αλφόνσο «Αλ» Καπόνε ήταν Ιταλοαμερικάνος κακοποιός και λαθρέμπορος οινοπνευματωδών ποτών, ο οποίος κυριάρχησε στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος από το 1925 έως το 1931.

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Read More

And More