Αγωνία για Θάνου – Παρθένη! Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυφάδα

Στιγμές αγωνίας έζησαν η Κατερίνα Θάνου και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Παρθένης όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι πετάχτηκε από το κρεβάτι του, όταν στις 6 το πρωί ξεκίνησε να χτυπά ο συναγερμός της αποθήκης τους.
Οι δράστες φαίνεται πως επέλεξαν την πολυκατοικία τους καθώς θεώρησαν “ακριβή” τη γειτονιά της Γλυφάδας. Ο στόχος τους όμως, δεν ήταν τα διαμερίσματα, αλλά οι αποθήκες. Το λάθος τους ήταν ότι “χτύπησαν” πρώτα την αποθήκη του διάσημου ζευγαριού.
Σύμφωνα με την “Espresso” ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε φροντίσει λόγω των συνεχόμενων κλοπών τέτοιου είδους να συνδέσει και την αποθήκη του υπογείου με τον συναγερμό και έτσι οι τρεις Γεωργιανοί δράστες ουσιαστικά πιάστηκαν στα πράσα.

Η γνωστή Ολυμπιονίκης και ο ηθοποιός μόλις αντιλήφθηκαν πως κάποιος είχε εισβάλει στην αποθήκη, ειδοποίησαν την αστυνομία που μέσα σε μερικά λεπτά έφτασε στο σημείο και έπιασε τους δράστες!

Τρομοκρατημένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι αποκάλυψαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που εισβάλει κάποιος στο κτήριο και δήλωσαν πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε κλοπές. “Πέντε φορές μας έχουν κλέψει. Ευτυχώς αυτήν τη φορά δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι, γιατί τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω”, είπε ένοικος της πολυκατοικίας.

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα. “Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι πως όλα είναι καλά”, αρκέστηκε να αναφέρει η Κατερίνα Θάνου.

Read More

And More