Αγόρασε πιο οικονομικά το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ!

Απόλαυσε την κρυστάλλινη ποιότητα ΚΟΡΠΗ σε χαμηλότερη τιμή από το CareMarket και ανακάλυψε την ξεχωριστή ζωντάνια και ευεξία που πάντα αναζητούσες από ένα φυσικό μεταλλικό νερό.

Με καταγωγή από τα Ακαρνανικά βουνά (Ακαρνανικές Άλπεις), έναν ιδιαίτερα πλούσιο τόπο σε υδάτινους πόρους με φημισμένες πηγές, το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ είναι ιδανικά ισορροπημένο σε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία ευεργετικά για τον οργανισμό μας.

Αγόρασε τώρα τη συσκευασία 6 τεμαχίων με ένα κλικ μόνο 1,06€ (από 1,32€)

Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, για όσους έχουν υπέρταση, αλλά και για όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, η χαμηλή περιεκτικότητά του σε άλατα το καθιστά ιδανικό και για παιδιά.

Στο CareMarket κάνεις εύκολα και γρήγορα τις αγορές σου και οι συνεργάτες του μοναδικού ολοκληρωμένου διαδικτυακού super market φέρνουν τα ψώνια στην πόρτα σου!

Μπορείς να τα παραλάβεις αυθημερόν αν δώσεις την παραγγελία σου έως τις 11.00 π.μ., με τη μεταφορά των προϊόντων να γίνεται με φορτηγά ψυγεία ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητά τους.

Read More

And More