Άγρια δολοφονία 25χρονης αεροσυνοδού – Τι λέει η αδερφή της στην Τατιάνα

Η Μόνικα Κωνσταντινίδου πέθανε από τα χέρια του συντρόφου της. Ο 20χρονος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα ανήμερα της Παναγίας υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς που είχε πετάξει το πτώμα της 25χρονης αεροσυνοδού, σε ένα χωράφι στον κόμβο των Ευζώνων.

Ο νεαρός, σπουδαστής του Εμπορικού Ναυτικού, τυφλώθηκε από την ζήλια και το πάθος του. Λίγες ώρες πριν την δολοφονία είχε συναντηθεί με το θύμα και εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Η νεαρή κοπέλα από τη γεωργία εργαζόταν παράλληλα και σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ της 10ης Αυγούστου μία συνάδελφος την άφησε σπίτι της γιατί την επόμενη μέρα είχε πτήση εξωτερικού. Ο σύντροφός της φαίνεται πως της είχε στήσει καρτέρι αφού έμεναν στην ίδια γειτονιά, στην οδό Μοναστηρίου στους Αμπελόκηπους.

Η εξαφάνιση της Μόνικας έγινε αντιληπτή καθώς είχε ζητήσει από τη μητέρα της να την ξυπνήσει στις 6 το πρωί για το ταξίδι που είχε. “Μας είχε ζητήσει να την ξυπνήσουμε το πρωί, γιατί είχε πτήση. Την έπαιρνε η μητέρα μου και δεν το σήκωνε. “Την σκότωσε” μας έλεγε η μητέρα μου, αλλά της λέγαμε να περιμένει. Το ένστικτο της μάνας… “, λέει η αδερφή της, Λίντα στην Τατιάνα.

“Πήγαμε στο σπίτι του 20χρονου και δεν ήταν κανείς εκεί. Μας είπε μια γειτόνισσα ότι είχε δει τον μπαμπά του να φεύγει τρέχοντας νωρίτερα. Μετά από πέντε μέρες βρήκε το σώμα της η αστυνομία”, περιγράφει.

Ο 20χρονος υποστήριξε ότι πρόκειται για ατύχημα και δεν ήθελε να την βλάψει. Ωστόσο, η αδερφή του θύματος αποκάλυψε στο Μίλα ότι η νεαρή κοπέλα είχε τρομάξει τελευταία με την συμπεριφορά του καθώς από τότε που έπιασε δουλειά ως αεροσυνοδός είχε γίνει βίαιος. Μάλιστα, στο κινητό της Μόνικα βρέθηκε μήνυμα που είχε στείλει στον πατέρα του 20χρονου για να την βοηθήσει.

Δες όσα λέει η αδερφή του θύματος στην Τατιάνα!

Read More

And More