Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες: 6 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! Φωτογραφίες

Πέρασαν 6 χρόνια. Είναι πλέον 1965 και οι ήρωες στις Άγριες Μέλισσες έχουν συνεχίσεις τις ζωές τους. Κάποια πράγματα άλλαξαν και κάποια έμειναν ίδια…

Σήμερα ο Αnt1 δημοσίευσε φωτογραφίες των πολύπαθων ηρώων του Διαφανίου 6 χρόνια μετά με τον Μελέτη (Γιώργο Γεροντιδάκη) να είναι από … Διαφανιώτης, Παριζιάνος, φορώντας δερμάτινο σακάκι και έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη)! Δες όλους τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς του Αnt1, 6 χρόνια μετά!

Ασημίνα Νικηφόρος

Η Δρόσω είναι πλέον μια σέξι γυναίκα που εργάζεται στην Τρούμπα

Κωνσταντής – Πηνελόπη

Δούκας και Μυρσίνη Σεβαστού

Λενιώ – Λάμπρος: Ένας μεγάλος και βασανισμένος έρωτας – θα καταφέρουν ποτέ να είναι μαζί;

Ο Μελέτης με αέρα Παρισιού δίπλα στη μητέρα του Ανέτ

Διαφάνι 6 χρόνια μετά…

Η Ελένη ακόμα στη φυλακή προσπαθεί να απομακρύνει τον Λάμπρο που της είναι πιστός και αφοσιωμένος. Η Δρόσω κάνει καριέρα στο Καμπαρέ της Τρούμπας

Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος και βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι Κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό πάει καλά, παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις.

Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους. Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους, και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, η Φωτεινή, και η εργασία της στα χωράφια .Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

 

© 2024 tlife.gr