Άγριες Μέλισσες: O Tακης Δοξαράς έφυγε από το Διαφάνι και άφησε εποχή με τις επικές ατάκες του

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να αποτελούν μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές ωστόσο υπάρχει και μια μικρή μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που δεν της παρακολουθεί. Υπάρχει ένας χαρακτήρας ωστόσο που γνωρίζουν όλοι είτε παρακολουθούν τη σειρά είτε όχι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάκη Δοξαρά που ενσαρκώνει ο Αργύρης Πανταζάρας.
Ο Τάκης μπήκε στις ζωές μας στο 21o επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Μπουζουξής στην Αθήνα γνωρίζει τη Δρόσω στο μαγαζί που εκείνος έπαιζε μουσική και εκείνη έπλενε πιάτα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή βλέπει σε εκείνη κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα του ξύπναγε έναν άλλο εαυτό που είχε θάψει μέσα του.

Μεταξύ τους γρήγορα θα γεννηθεί μια ιδιότυπη σχέση. Ο Τάκης που ως τότε δήλωνε “ελεύθερο πουλί” παίρνει μαζί του τη Δρόσω, συγκατοικούν και αρχίζει να κάνει όνειρα για τους δυο τους ενώ παράλληλα την οδηγεί στην Τρούμπα βάζοντάς την σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δανάη Μιχαλάκη (@drosw_stamiri_official)

“Αν με εμπιστευτείς μπορώ να σου αλλάξω τη ζωή” της είχε πει τότε και εκείνη το έκανε και πράγματι ο Τάκης της άλλαξε τη ζωή μόνο που μαζί με τη δική της άλλαξε και η δική του. (Δες εδώ την επική στιγμή που ο Τάκης λέει Νικη-τέτοιο τον Νικηφόρο και το twitter τρελαίνεται”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Enjoy Official (@greek_enjoy)

“Ο Τάκης έχει δίκιο ακόμα και όταν έχει άδικο” θα πει κάποια στιγμή και το εννοεί αφού όντως πιστεύω πως σε ότι και να κάνει έχει δίκιο.

Για τους περισσότερους ο Τάκης ήταν ένας άνθρωπος συμφεροντολός, χωρίς αισθήματα, που εκμεταλλευόταν τη Δρόσω. Ο Τάκης όμως δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά πολλά ακόμη. Και μπορεί συνήθως χαρακτήρες όπως αυτός του βαρύμαγκα Τάκη που οδηγεί μια αθώο και άβγαλτη κοπέλα στην πορνεία να βρίσκονται στο στόχαστρο και το κοινό να στρέφεται εναντίον τους ο Τάκης κατάφερε να αποκτήσει ένα τεράστιο και φανατικό κοινό που σε κάθε επεισόδιο τον αποθέωνε μέσα από το twitter. (Δες εδώ τις αντιδράσεις του twitter στο “πετσόκομμα” του Τάκη)

Τίποτα βέβαια δε θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο Αργύρης Πανταζάρας που κατάφερε να δώσει μια άλλη διάσταση σε αυτόν τον χαρακτήρα. Ναι μεν βαρύμαγκας, ναι μεν σκληρός, νευρικός, συμφεροντολόγος και ενίοτε ψεύτης αλλά ταυτόχρονα τρυφερός, αισθηματίας με αρκετές ανοιχτές πληγές αφού μεγάλωσε ορφανός και αναγκάστηκε να ακολουθήσει έναν όχι και τόσο νοματαγή δρόμο μόνο και μόνο για να επιβιώσει. Και εκεί που ο ξαφνικά βρέθηκε η Δρόσω και τον έκανε να ερωτευτεί αληθινά και να νιώσει πραγματικά τι θα πει αγάπη εκείνη τον αφήνει και βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με την προδοσία. Και αυτή η προδοσία είναι που του στοιχίσε περισσότερο και τον έκανε να αντιδράσει με τρόπους ακραίους.

Ο Τάκης, ή αλλιώς ο Τάκαρος μέσα από όλα αυτά τα επεισόδια μας χάρισε μερικές από τις πιο απολαυστικές ατάκες που έχουν ειποθεί ποτέ σε ελληνική σειρά και κατάφερε να γίνει “Ο Τάκης της καρδιάς μας” ακόμα και αν πολλές από τις πράξεις του δε μας άρεσαν.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο απολαυστικές αλλά και “σοφές” (ναι έχει πει και τέτοιες) ατάκες του και σου τις παρουσιάζουμε πιο κάτω.

“Ti θα γίνει τώρα θα μου χαλάς τους γιακάδες:”

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriessmelissesdiafaniou

“Ρε μπας και τρέχει τίποτα μεταξύ σας και κάθομαι εγώ και μαζεύω μαρούλια;”

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άγριες Μέλισσες (@agriesmelisses_3)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άγριες Μέλισσες (@agriesmelisses_3)

 

 

 

Aλλά και μερικές ακόμα όπως:

“Bλέπω οικογένειες σαν τη δική σας και χαίρομαι που μεγάλωσα ορφανός”, “Νόμιζα πως είχες γούστα αν κρίνω από εμένα” αλλά και το τετράστιχο, “Ποιος φταίει για εκείνο το κακό που βρήκαμε στο δρόμο… όχι δε φταίει το ριζικό τα βήματά μας μόνο…. δικό μου στιχάκι”.

Και η κορυφαία ατάκα λίγο πριν το τέλος του, “Πρώτα τον έναν αδερφό, μετά τον άλλο. Πάρε και τον πατέρα να πάρεις το πρωτάθλημα. Χίλιοι καλοί χωράνε ανάμεσα στα πόδια της Δροσούλας αρκεί να ‘ναι Σεβαστοί”.

 

 

Read More

And More