Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έρχονται τραγικές ώρες για τον Δούκα

Όπως έχει γίνει γνωστό, εδώ και καιρό, ο Δούκας ετοιμάζεται να πληρώσει για τα λάθη του και μεγάλος αντίπαλος σε όλο αυτό θα είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με νέα επεισόδια την επόμενη σεζόν με τους Σεβαστούς να βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο, όπως διαβάζουμε στο TV ΣΙΡΙΑΛ.

Η ζωή του Δούκα, μια κόλαση. Υπεύθυνος για τόσα δεινά. Την κατάρα που είχε από μικρός να μοχθεί τα ίδια του τα αδέλφια, να δολοπλοκεί και να εξοντώνει, πλέον δεν την αντέχει. Απόμεινε μόνος χωρίς αδέλφια, χωρίς παιδιά, χωρίς καν το μοναδικό του εγγόνι. Αποδιωγμένος από τον τόπο του. Οι τύψεις δεν τον αφήνουν να σηκώσει κεφάλι, κλείνεται στον εαυτό του, βιώνει τον πόνο και τη μοναξιά του, χωρίς να έχει πλέον την δύναμη να κάνει το παραμικρό.

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μέλλον των ζευγαριών – Ποιοι θα είναι μαζί και ποιοι χωρίζουν;

Την Πηνελόπη την έχασε, καθώς από το Παρίσι δεν έχει τη δυνατότητα για καμία επικοινωνία. Η γιοι του όμως είναι εκεί. δίπλα του και δεν είναι δυνατόν να μη μπορεί να τους δει έστω. Η κατάσταση του! βαραίνει, αλλά και η Μυρσίνη δεν το βάζει κάτω, τον πιέζει καθημερινά και μάλιστα του δείχνει και τον δρόμο για να ξαναγίνει ο άρχοντας του θεσσαλικού κάμπου. Και ο δρόμος είναι μόνο ένας, να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, για να ανέβουν ξανά κοινωνικά. Ο Δούκας διχάζεται, δεν είναι ακόμη σίγουρος για το εάν θέλει να γίνει μέρος όλης αυτής της ζοφερής κατάστασης. Όμως η Μυρσίνη επιμένει: «Δεν θα σε αφήσω να αυτοκτονήσεις, ούτε επαγγελματικά, ούτε κοινωνικά», θα του πει και θα αναλάβει δράση. Σύντομα στον τρίτο κύκλο της σειράς του ANT1

 

Read More

And More