Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η συγκλονιστική συνάντηση της Δρόσως με την Ελένη, 6 χρόνια μετά στο Διαφάνι! (video)

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες“!

Ειδικότερα, η Δρόσω, νιώθοντας εξαπατημένη, από τα ψέματα του Τάκη θα ξεσπάσει εναντίον του και θα ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ τους, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και την εκπομπή “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Κωνσταντής εντελώς τυχαία θα βρεθεί στην Τρούμπα και δε θα πιστεύει στα μάτια, όταν θα δει τη Δρόσω μεταμορφωμένη απο χωριατοπούλα σε αρτίστα να τραγουδάει στο μαγαζί, στη κακόφημη συνοικία του Πειραιά.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής του Αντ1, ο μεγάλος γιος του Δούκα θα βάλει σκοπό της ζωής του, να επαναφέρει τη Δρόσω, στον ίσιο δρόμο. Αρχικά η Δρόσω θα είναι πολύ αρνητική απέναντι του και δε θα θέλει να γυρίσει στο Διαφάνι, ωστόσο όταν θα μάθει απο τον Κωνσταντή, τον τραυματισμό της Ελένης, θα σοκαριστεί και τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την Τρούμπα και να επιστρέψει στο χωριό. Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο αδελφές μετά από 6 χρόνια θα είναι συγκλονιστική. Ελένη και Δρόσω συγκινημένες θα πέσει η μία στην αγκαλιά της άλλης, οι δύο αδελφές σίγουρα θα έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους!

Read More

And More