Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μελέτης εγκαταλείπει το Διαφάνι – Το τελεσίγραφο του Κωνσταντή για την απαγορευμένη σχέση του με την Πηνελόπη

Στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” πρόκειται να δούμε ένα χρονικά άλμα έξι χρόνων στις ζωές των ηρώων.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι ζωές των πρωταγωνιστών αλλάζουν πολύ, όμως ένα πράγματα παραμένει αναλλοίωτο. Η αγάπη της Πηνελόπης και του Μελέτη. Οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά από όλους και να ζούν τον απαγορευμένο έρωτά τους. Ακόμα και ο Κωνσταντής δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει, καθώς ο Μελέτης είναι σίγουρος πως θα κατέκρινε κάτι τέτοιο και θα του ζητούσε να το σταματήσει. 

Μάλιστα, επειδή η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι των Σεβαστών και η συνεργασία με τον συνεταιρισμό πάει καλά, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά από όλους. Μια επιχείρηση που έχει δέσει ακόμα περισσότερο τα δύο ξαδέλφια. 

Ωστόσο, όλα ανατρέπονται, αφού ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και εξαγριώνεται. Μάλιστα, δίνει τελεσίγραφο στο Μελέτη να τερματίσει την απαγορευμένη σχέση. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με ένα πολύ μεγάλο δίλημμα… Από τη μία ο Κωνσταντής, με τον οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί και από την άλλη η Πηνελόπη, η μοναδική γυναίκα που αγάπησε. 

Καταρρακωμένος, πια, ο Μελέτης παίρνει την απόφαση να φύγει από το Διαφάνι και να εγκαταλείψει τόσο τη ζωή του εκεί όσο και τη γυναίκα που λάτρεψε. Η Πηνελόπη είναι συντετριμμένη μετά από την απόφαση του αγαπημένου της, ενώ εκείνος είναι πανέτοιμος να αρχίσει μια νέα ζωή στο Παρίσι.

Read More

And More