Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μελέτης καταφέρνει να πάρει διαζύγιο η Πηνελόπη από τον Κλεομένη

Οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν ξανά στη ζωή μας εδώ και μια εβδομάδα και σαρώνουν στην τηλεθέαση παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό απέναντί τους. Το δημοφιλές σήριαλ του Ant1 το βλέπουμε πλέον από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή κάθε βράδυ στις 22.00

Οι εξελίξεις των επόμενων ημερών θα ταράξουν για τα καλά το Διαφάνι, τόσο με τα όσα θα γίνουν με το δικαστήριο της Ελένης όσο και με τις εξελίξεις με την Μυρσίνη και τον εκβιασμό της από τον Κυπραίο. Ωστόσο αυτό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι τα όσα θα κάνει ο Μελέτης για να ξεφορτωθεί επιτέλους τον Κλεομένη!

Τελικά θα τα καταφέρει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV O clock, o Κλεομένης βλέποντας ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω του αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια που του έδωσε προίκα ο πεθερός του και ο Μελέτης κάνει την κίνηση ματ και αγοράζει τα χωράφια παίρνοντας χρήματα από την μητέρα του Ανέτ. Πριν όμως ο Κλεομένης εκδιωχθεί από το Διαφάνι, ο Μελέτης τον αναγκάζει να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Έτσι επιτέλους η Πηνελόπη είναι ελεύθερη!

Read More

And More