Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Οι αποκαλύψεις του διευθυντή των φυλακών, Βασίλη Μπισμπίκη, για τη σχέση του με τη Λενιώ (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το  ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες” και αποκάλυψε μερικές από τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ο διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης θα φερθεί πολύ σκληρά στην Ελένη Σταμίρη και θα της κάνει τη ζωή στη φυλακή… κόλαση. Ο ίδιος θα την στείλει ξανά στην απομόνωση, θα την αφήσει πολλές φορές νηστική ενώ δεν θα διστάσει, μάλιστα, να την κακοποιήσει σεξουαλικά. 

“Όταν η Ελένη δεν κάνει αυτά που της λέω σε σχέση με την πειθαρχία που πρέπει να έχει μέσα στη φυλακή, υπάρχει και μια τιμωρία ή απομόνωση ή κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στη φυλακή η Ελένη έχει μόνο… εμένα. Ο Μάνος πηγαίνει προς την Ελένη γιατί κάτι θέλει να μάθει από αυτή, κάτι θέλει να κερδίσει…

Δεν υπάρχει ερωτική έλξη. Ο Μάνος είναι σαδιστής, έχει μία διαστροφή αλλά υπάρχει ένας στόχος γι’ αυτό. Δεν είναι εμμονικός. Θέλει να κάνει τα γούστα του μέσα στη φυλακή, αλλά με την Ελένη έχει άλλο στόχο. Υπάρχει λόγος που η Λενιώ ήρθε στις συγκεκριμένες φυλακές. Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More