Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Στα μαχαίρια η Δρόσω με την Ασημίνα! Η σχέση της δεύτερης με τον Μπάμπη αποκαλύπτεται

Καταιγιστικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς σύμφωνα με τις πληροφορίες της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό MyTv.

Η παρουσία της Δρόσως στο Διαφάνι έρχεται να ταράξει την ήδη κλονισμένη ψυχολογική κατάσταση της Ασημίνας. Η τελευταία νιώθει να απειλείται ό,τι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια και βλέποντας πως και ο Νικηφόρος αυτή τη φορά είναι με το μέρος της Δρόσως και συναινεί στο να βλέπει τον μικρό Σέργιο τρελαίνεται.

Ακόμα μία φορά βρίσκει διέξοδο στον Μπάμπη καθώς η συντροφιά του την ηρεμεί. Ωστόσο, ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθήσει κρυφά, αφού έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Εκείνη όμως που επιβεβαιώνει πρώτη τις υποψίες της σχετικά με τη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη είναι η Ουρανία, η οποία πέφτει από τα σύννεφα.

Η Ουρανία βρίσκεται σε πανικό, καθώς ξέρει ότι αν αποκαλυφθεί αυτή η σχέση θα φέρει μεγάλους μπελάδες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Το πιο σημαντικό πρόβλημα τώρα της Ασημίνας είναι η επιμονή της Δρόσως να βλέπει τον μικρό Σέργιο. Μάλιστα, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει.

Οι δύο γυναίκες θα ‘ρθουν αρκετές φορές σε σύγκρουση, αφού η Ασημίνα ακόμα δεν έχει συγχωρέσει την αδερφή της για την προδοσία του άνδρα της ενώ τώρα φοβάται μην της πάρει και το παιδί. 

Read More

And More